Subject:- Haryana  Resident Certificate-regarding  admission in
educational institutions (including medical and technical
institutions).
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Will the Additional Chief Secretary to Government, Haryana, Higher
Education Department and Principal Secretary to Government Haryana, Technical

Education Department, kindly refer to the subject noted above?

Z. The attention of Administrative Departments is invited towards para 3
of the Govt. letter No. 62/17/95-6GS1, dated 3.10.1996 which provides that
"Candidate seeking admission in Educational Institutions (including Medical and
Technical Institutions) located in Haryana, may not be required to produce
Resident Certificate, if they have passed the last examination from a
school/college situated in Haryana. For this purpose a certificate of the
Principal/Headmaster from concerned institution where the children/wards studies
last should be considered sufficient. The principal/Headmaster of the institution

shall be competent to issue such certificate which should be sufficient.”

3 They are, therefore, requested to issue directions to the Educational

Institutions (including Medical and Technical Institutions) that the candidates

~seeking admission in educational institutions may not be asked to produce

-,

Resident Certificate, if they have passed the last examination from a
school/college situated in Haryana as per proviso of para 3 of Govt. letter No.

62/17/95-6GS1, dated 3.10.1996.
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T Superintendent, General Services-1,
for Chief Secretary to Government Haryagi.

To

1. The Additional Chief Secretary to Govt. Haryana,
_Higher Education Department.
\;/' The Principal Secretary to Govt. Haryana,
Technical Education Department.

U.0.No. 62/32/2016-6GS1 Dated Chandigarh, the 22" June, 2016
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